Duh! Katten - Duhboekjes

Duh! Katten

By Duhboekjes

  • Release Date: 2013-01-14
  • Genre: Leerboeken
Score: 4.5
4.5
From 14 Ratings

Description

*Genomineerd voor de Gouden @penstaart 2015!* In de categorie: Beste online content voor kinderen.

De boekjes van Duh! zijn ideaal voor kinderen op de basisschool: vol informatie, maar toch helder, grappig en overzichtelijk. Duh! is een nieuwe serie Multi-Touch e-books speciaal gemaakt voor de iPad, dus met beeld, geluid, interactie en altijd actueel. Alle boekjes in de serie Duh! zijn superhandig voor een spreekbeurt of werkstuk, maar ook gewoon leuk om te lezen en... beleven!

Wist jij dat er raskatten zijn die 70.000 euro kosten? Zou zo'n kat van jou buiten mogen spelen? In Duh! katten lees je alles wat je altijd al wilde weten over de kat. Wie zijn opa en oma zijn, welke rassen er zijn en dat een kat wel vliegen eet, maar geen muizen. Superleuk om te lezen, maar ook handig voor je werkstuk of je spreekbeurt. 

Kijk voor alle andere boekjes ook op www.duhboekjes.nl.

Duh! in de pers:

** App van de week in het Algemeen Dagblad **
** Kidsweek: ‘Duh! is het nieuwe lezen!’ **
** Juf Sanne: 'De e-books van Duh! zijn de droom van elke leerkracht. Ze maken het lezen leuk, zijn uiterst leerzaam, maken nieuwsgierig en zitten vol humor. We want more!'**
** Mediasmarties: ‘Het boek staat vol met animaties en filmpjes, wat het voor kinderen erg aantrekkelijk maakt. Doordat de informatie leerzaam is, maar ook op een leuke manier wordt gebracht, spreekt het kinderen aan.’ **
** iPadclub: ‘Prachtige leerboeken (...) De tekst is helder van toon en informeel.'**

read-online

Reviews

  • Leuk, leerzaam en vernieuwend!

    5
    By Kees68
    Ondanks het feit dat onze vierjarige zoon nog niet kan lezen, swypt en tabt hij met heel veel plezier door het Duh! boekje heen. 'Pap, wat staat hier? En wat staat hier?' Heerlijk om samen op de bank door het boekje te bladeren.